Particuliere schoonmaak

“Royal Cleaning neemt u het werk uit handen”

U kent het wel. Geen tijd om het huis schoon te houden, de was te doen en de vaatwasser uit te ruimen. Het kan een doorn in het oog zijn om deze taken in te plannen in een druk schema. Een schoon en opgeruimd huis zorgt bij velen van ons voor rust. Hoe lost u dat op? Even snel de stofzuiger door de kamer? Vluchtig een natte doek langs de rand van de toiletpot? Erg schoon wordt het niet. Wist u dat veel Nederlanders te veel schoonmaakmiddel gebruiken waardoor oppervlakken glad worden, gaan plakken en uiteindelijk juist meer bacteriën aantrekken? Tijd voor hulp!    

Royal Cleaning regelt voor u een huishoudelijke hulp. Van ons kunt u nét dat stapje extra verwachten. Wij staan voor flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Wilt u een extra schoonmaakronde vóórdat alle visite op de stoep staat voor de verjaardag van uw zoon/dochter? Geen probleem. Royal Cleaning regelt het. Ook als u bent vergeten dat op tijd door te geven.
Wij begrijpen dat u niet iedere week een andere hulp in huis wilt. Royal Cleaning zorgt voor een vast gezicht. Daarnaast is ons personeel uiterst professioneel en discreet. Uw privéinformatie komt niet zomaar op straat te liggen. In goed overleg spreken we af welke werkzaamheden wij uitvoeren en welke werkzaamheden worden overgeslagen. Wilt u ook dat wij opruimen voordat we beginnen met de schoonmaak? Particuliere schoonmaak van Royal Cleaning voldoet volledig aan uw wensen.  

Een greep uit de werkzaamheden voor particuliere schoonmaak:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren