Bouwopleveringen

“Een normale consumenten stofzuiger gaat stuk van bouwstof.”

Verbouwingen of renovaties aan een woning zijn enorme klussen. Het gehele proces zorgt er altijd voor dat stof en vuiligheid zich op allerlei plaatsen hecht. Na een verbouwing van welke omvang dan ook is er simpelweg geen kans om aan het schoonmaken te ontsnappen. Als u verbouwt of renoveert, wees dan voorbereid op de verspreiding van stof en vuil die zijn weg vindt in kieren en gaten binnen de woning. Blijkt de schoonmaak van uw verbouwing of nieuwbouwwoning te veel werk om zelf te doen? Heeft u er simpelweg geen zin in of bent u een bouwbedrijf die de schoonmaak wilt uitbesteden? Royal Cleaning maakt het schoon!

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Standaard kunt u van onze medewerkers nét dat stapje extra verwachten. Wij zorgen ervoor dat de vloeren, plinten, ramen, muren, deuren, kozijnen en alle andere oppervlaktes volledig worden schoongemaakt. Keukens en inbouwkasten worden hierin meegenomen. Ook zullen sanitaire ruimtes zoals de toiletten, badkamer en keukens worden schoongemaakt en ontdaan van eventuele cement-sluier. Niet “bezemschoon” en “schoon voor het oog”, maar schoon tot in de puntjes!

Wist u dat een normale stofzuiger voor consumenten stuk gaat van bouwstof en bouwgruis?

Schoonmaakwerkzaamheden die Royal Cleaning standaard uitvoert voor een bouwoplevering:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren