Toerisme

“Royal cleaning regelt de extra handen die hard nodig zijn tijdens het hoogseizoen”

Het schoonmaken van een hotelkamer of accommodatie vraagt om kwaliteit en discipline. Onbekommerd genieten van een schoon verblijf. Dat is wat uw gasten willen als zij een accommodatie boeken bij uw organisatie. De ervaring van uw gasten valt of staat met een schone en goed onderhouden hotelkamer of vakantiewoning. Daar is geen twijfel over mogelijk. Heeft uw organisatie de schoonmaak (nog) niet goed geregeld of kunt u extra handen gebruiken in het hoogseizoen? Royal Cleaning staat voor u klaar!

Voor tal van opdrachtgevers verzorgen wij dagelijks de schoonmaak van hotelkamers en vakantiewoningen. Royal Cleaning maakt werk van uw gastvrijheid. Als gespecialiseerde, deskundige en betrouwbare partner staan wij klaar voor u en voor uw gasten. Standaard kunt u van ons nét dat stapje extra verwachten. Wij geloven in Flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Wilt u net even die extra schoonmaakronde in een bepaalde groep accommodaties? Geen probleem. Royal Cleaning schakelt snel en denkt met u mee.  

Schoonmaakwerkzaamheden voor recreatie en hotel:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren