Kantoor

“Een hoog ziekteverzuim op de werkvloer kan worden veroorzaakt door slechte hygiëne.”

U kent het wel. Een prullenbak die te vol zit met proppen papier. Een vieze vloer. Een bureau met een kring van een koffiemok of vieze toiletten. Voor een fijn gevoel op de werkvloer is het van belang dat het kantoorpand opgeruimd en schoon is. Zo ontstaat er een fijne en geordende omgeving voor het personeel. Wist u dat uit onderzoek is gebleken dat er een mogelijk verband bestaat tussen de schoonmaakkwaliteit en de productiviteit van werknemers?   

Wordt Royal cleaning uw partner in kantoorschoonmaak? Het schoonmaakwerk wordt door onze professionals met veel zorg uitgevoerd. Standaard staat de klant voor ons centraal en de service hoog in het vaandel. Last minute een extra schoonmaakronde in de vergaderruimte omdat die ene belangrijke klant bij u langskomt? Een extra schoonmaakronde bij de toiletten? Geen probleem! Royal Cleaning regelt het. Periodiek of eenmalig nemen wij het werk uit handen. Afhankelijk van uw wensen wordt er een heldere instructielijst opgesteld. Deze geldt als leidraad voor onze medewerkers, maar ook als overzicht voor u als opdrachtgever. De schoonmaakkwaliteit is belangrijk.

Wat u kunt verwachten als Royal Cleaning uw kantoorpand schoonmaakt.

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij voor uw organisatie kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren