"Wij voldoen ruim aan verschillende soorten kwaliteitseisen"

Royal cleaning staat altijd voor u klaar!

Bent u scherp op een schone werkomgeving waar u prettig en ongestoord kunt werken?

Dan laten wij onze werkzaamheden naadloos aansluiten op die van u. Onze dienstverlening is gericht op een effectieve schoonmaak. Royal Cleaning biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit. Onze werknemers zijn gemotiveerd, gastvrij, gekwalificeerd, communicatief vaardig, representatief, betrouwbaar, zelfstandig en vakbekwaam.

Door goede feedback en technische kwaliteitsmetingen verbeteren wij onze dienstverlening voortdurend. Zo heeft u de garantie dat schoonmaak zichtbaar goed geregeld is en blijft.

Kantoor

Stoffen, stofzuigen, dweilen, sanitairreiniging en prullenbakken legen. Wij zorgen voor een schoon kantoor.  

Lees verder

Bouwopleveringen

Na oplevering van een ‘bezemschone’ bouwoplevering is er doorgaans nog veel te doen voor er ingericht kan worden. Wij zorgen voor een écht schone oplevering van de woning.

Lees verder

Zorg

Waar professionele schoonmaak met de hoogste kwaliteitsnorm nodig is, zijn wij uw partner. Royal Cleaning is gespecialiseerd in schoonmaak binnen de zorg.

Lees verder

Overheid en semioverheid

De overheid en semi-overheid zijn dynamische organisaties. Een extra schoonmaakronde voor die belangrijke meeting? Schoonmaak van Royal Cleaning beweegt met u mee. 

Lees verder

Sportaccommodatie

Waar veel mensen samenkomen is hygiëne belangrijk. Dit geldt in het bijzonder voor sportscholen, sporthallen en andere sportaccommodaties. Royal Cleaning maakt het schoon.

Lees verder

Glasbewassing

Het streeploos schoonmaken van ruiten is bewerkelijk en écht een vak. Van een woning tot een omvangrijk gebouw. Royal cleaning voorziet u van de professional die u nodig heeft. 

Lees verder

Onderwijs

Op school zijn dagelijks honderden kinderen en docenten die allemaal gebruik maken van de faciliteiten en de sanitaire voorzieningen. Wij zorgen voor een schone school.

Lees verder

Mutatie en woningontruiming

Van het schoonmaken van een toilet tot een complete woningontruiming: Royal Cleaning krijgt uw woning binnen korte tijd weer schoon en op orde. 

Lees verder

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Wij leveren de professional die uw vloer weer laat blinken. 

Lees verder

Toerisme

Een schone hotelkamer of vakantiewoning is belangrijk. Van eenmalig bijspringen tot het werk volledig uit handen nemen. Royal cleaning staat klaar voor uw organisatie. 

Lees verder

Particuliere schoonmaak

Geen tijd voor het huishouden? Royal Cleaning voorziet u van een huishoudhulp die écht met u meedenkt. Wij staan voor persoonlijke aandacht en flexibiliteit. 

Lees verder

Schoonmaakartikelen en beheer

“Alle hygiëne producten op voorraad en aangevuld. Dat is een fijne ervaring voor het personeel en de bezoekers van uw organisatie’’

Lees verder

NEN keuringen

NEN 3140 periodieke keuring voor elektrische intstallaties. 

Lees verder

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren