Glasbewassing

“Royal Cleaning levert de juiste professionals die uw ruiten streep loos schoonmaken.”

Ramen wassen en lappen kan een flinke uitdaging zijn. Men denkt vaak dat het zo gebeurd is, maar het is écht een vak. Een ruit streep loos reinigen vergt ervaring en vakmanschap. Daarnaast vergeet men vaak om de kozijnen goed mee te nemen. Op het moment dat dit goed gebeurt zal de verflaag van de kozijnen langer meegaan. Wellicht is uw organisatie van een groot formaat? Vele vierkante meters glas die ook nog eens de hoogte in gaan. Dit kan een enorme uitdaging zijn zonder de juiste voorzieningen. Moet de glasbewassing ook nog eens met regelmaat plaatsvinden?   

Royal Cleaning levert de juiste professionals die uw ruiten streep loos schoonmaken. Van grote gebouwen tot kleine raampartijen. Van 2 vierkante meter tot 200 vierkante meter. Voor onze professionals is geen klus te gek. Standaard kunt u van Royal Cleaning nét dat stapje extra verwachten. Wij geloven in flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Bent u met de inventarisatie van de opdracht die ene raampartij aan de achterkant van het gebouw vergeten op te geven? Geen probleem. Royal Cleaning schakelt snel en lost het voor u op.  

Schoonmaakwerkzaamheden voor glasbewassing:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren