Vloeronderhoud

“Een vloer reinigen en onderhouden is bewerkelijk en dus écht een vak”

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer uw organisatie of woning een vloer heeft die dagelijks zwaar wordt belast. Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. Wist u dat als een onderhoud plan voor een vloer goed is uitgedacht, uiteindelijk het periodieke onderhoud of een basisbehandeling uitgesteld kan worden? Dit scheelt geld!

Royal Cleaning heeft vloerspecialisten die uw vloeronderhoud op zich kunnen nemen en tot in de puntjes uitvoeren. Deze specialisten denken mee over een passend plan voor uw vloer. Zo waarborgen we de kwaliteit van het onderhoud. Standaard kunt u van ons een uitstekende service verwachten. Onze visie is flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Even een extra ruimte meenemen die niet is opgenomen in het plan? Geen probleem. Royal Cleaning regelt het voor u.

Werkzaamheden voor het onderhouden van vloeren:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren