Overheid en semioverheid

‘’Maatwerk afgestemd op de organisatie’’

De overheid en semioverheid zijn dynamische organisaties. Dit vraagt om een schoonmaakbedrijf dat flexibel meebeweegt. De wensen van uw organisatie staan centraal. Ook begrijpen wij het belang van kiezen voor een schoonmaakbedrijf dat de organisatie niet in verlegenheid brengt door af te wijken van de geldende milieueisen zoals die van toepassing zijn binnen de schoonmaakbranche. Schoonmaakwerk van Royal Cleaning voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Deze eisen waarborgen wij doormiddel van goede scholing van onze medewerkers. Verder worden er protocollen gevolgd zoals RI&E, NEN3140 en meer. Tot slot vinden er kwaliteitscontroles plaats in de vorm van een DKS die wordt gelopen. Op deze manier worden afwijkingen in de schoonmaakkwaliteit snel door ons opgespoord.  

Van receptie tot toiletgroep, van pantry tot de kantoortuin, van vaste schoonmaaktijden tot extra inzet na vergaderingen of bijeenkomsten, van wensen tot (milieu)eisen; onze flexibele, dienstverlening is volledig afgestemd op alle schoonmaakbehoeften van de overheid en semioverheid. Écht maatwerk dus.

Een greep uit de schoonmaakwerkzaamheden in de overheid en semioverheid:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren