Mutatie en woningontruiming

“Ook met het ontruimen van een woning kan men veel doen voor het milieu”

U kent het wel. U heeft een huurder die een troep heeft gemaakt van uw woning. De nieuwe huurder kan er op deze manier met geen mogelijkheid in. De woning is uiterst onhygiënisch aan u afgeleverd. Misschien heeft u of uw organisatie meerdere woningen en is er helemaal geen tijd beschikbaar om deze problematiek op te lossen.

Van het schoonmaken van een toilet tot een complete woningontruiming: Royal Cleaning staat voor u klaar. Met onze gespecialiseerde schoonmakers zijn wij in staat om in korte termijn een woning weer op orde te krijgen. Het kan hierbij gaan om een grote schoonmaak, maar ook een complete ontruiming waarbij de gehele inboedel wordt afgevoerd.

Dit kan in samenwerking met de deurwaarder en de woningbouwvereniging. Door onze ruime ervaring met dit soort opdrachten weten wij wat de aandachtspunten zijn. Naast de schoonmaak kunnen we ook het plaatsen van een container en het afvoeren van de inboedel verzorgen. Dit laatste doen wij zowel naar een opkoper als naar de afvalverwerker. Een goede oplossing voor vastgoedeigenaren, makelaars, woningcorporaties, organisaties en particulieren. Wist u dat 80% van alle spullen die uit woningen worden ontruimd worden weggegooid? Royal Cleaning brengt het naar de kringloper. Veel duurzamer en dus beter voor het milieu.

Werkzaamheden voor mutatie en woningontruiming:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.