Onderwijs

‘’Kinderen tussen de 1 en 15 jaar oud kennen een hoog ziekteverzuim (CBS, 2019). De voornaamste reden hiervan zijn onhygiënische zeepvoorzieningen, het gebruik van katoenen handdoeken en/of onvoldoende voorlichting van hygiëne bij kinderen.’’

Een schone en opgeruimde omgeving is dus enorm belangrijk in een kinderrijke omgeving zoals scholen en kinderdagverblijven. Goede hygiëne is belangrijk voor de leerprestaties van de kinderen en voor de gezondheid van iedereen op school. De schoonmaak van scholen is niet gemakkelijk. Op school zijn dagelijks honderden kinderen en docenten die allemaal gebruik maken van de faciliteiten. Denk eens aan alle toiletbezoekjes.

De schoonmaak van een schoolomgeving vereist dan ook een geplande en doelgerichte aanpak. Niets mag over het hoofd worden gezien. Denk eens aan alle tafeltjes, ramen, boeken, speeltoestellen en speelgoed in de klassen, maar ook de gemeenschappelijke ruimtes, hallen, lerarenkamers en toiletten moeten grondig worden schoongemaakt. Met de gespecialiseerde schoonmaak door Royal Cleaning bent u verzekerd van hygiënische leeromgeving voor de kinderen en docenten.

Goede schoonmaakkwaliteit is dus belangrijk. Om deze kwaliteit te waarborgen voert Royal Cleaning periodiek kwaliteitscontroles (DKS) uit. Dit is een gestandaardiseerde lijst met controlepunten. Op deze manier komen aandachtspunten sneller aan het licht dan u ze zou kunnen ontdekken.

Schoonmaakwerkzaamheden in de school:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij voor u en uw school kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren