"Voor klant en medewerker zetten wij nét dat stapje extra"

Royal Cleaning Wie zijn wij?

Royal Cleaning is een bruisend bedrijf. Wat begon als een eenmanszaak, is uitgegroeid tot een organisatie met een divers en gemotiveerd team!

Vanaf het begin al werkzaam in de gezondheidszorg, maar ook voor bouwopleveringen, scholen, kantoren, sportaccommodaties en bedrijfspanden draaien wij onze handen niet om. Wij zijn van alle markten thuis.

Royal Cleaning is een betrouwbare partij die klantgericht te werk gaat en goed werkgeverschap biedt.

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en waarderen feedback. Daarom houden wij van korte lijnen met onze opdrachtgevers.

Onze schoonmakers leren uw organisatie kennen. Door hun aanwezigheid op de werkvloer weten ze waar de prioriteiten liggen. Staat er een vergadering gepland? Dan is een extra schoonmaakronde van een vergaderruimte of spreekkamer geen enkel probleem. Een beker koffie laten vallen, een ongelukje op het toilet of een extra desinfectie ronde? Geen nood, onze schoonmakers zijn direct inzetbaar!

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten, wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren