Zorg

‘’Schoonmaken vanuit sociale betrokkenheid.”

Waar professionele schoonmaak met zeer hoge kwaliteitseisen nodig is, is Royal Cleaning uw partner. Sinds de start van ons bedrijf zijn wij werkzaam binnen de gezondheidszorg. Inmiddels is dit uitgegroeid tot één van onze specialisaties. Met speciale producten en machines en met inachtneming van alle zorgmaatregelen, zorgen wij voor gedesinfecteerde en grondig gereinigde ruimten binnen zorginstellingen en ziekenhuizen. Wij werken hiervoor met erkende schoonmaakproducten die, waar nodig, 100% desinfecteren. Op basis van scholing, certificering, kennis, ervaring en kwaliteitscontroles (DKS) kunnen wij de hoogste schoonmaakkwaliteit waarborgen. Schoonmaken in de zorg doen wij met veel respect voor de omgeving, de bewoners en de medewerkers.

Service en klantgerichtheid horen standaard bij onze dienstverlening. Op basis van onze ervaring weten wij waar een schoonmaakbedrijf binnen de zorg aan moet voldoen. Wij nemen een open en proactieve houding aan. Zo kunnen wij adviseren over nieuwe richtlijnen, mogelijkheden en innovaties. Wij denken mee over een efficiënt en werkend personeelsrooster. Zijn er calamiteiten of extra wensen waarbij wij u met onze schoonmaakdiensten kunnen helpen, dan kunt u ons 24/7 bereiken.

Wat echt hét verschil maakt? Schoonmaken vanuit sociale betrokkenheid. Al onze medewerkers snappen dat de cliënten binnen uw organisatie sociale aandacht verdienen en nodig hebben! Een kopje koffie inschenken, een praatje maken tijdens de schoonmaakronde of simpelweg een glimlach hoort er wat Royal Cleaning betreft standaard bij.

Schoonmaakwerkzaamheden binnen de zorg:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren