Sportaccommodatie

“Wist u dat als een sporter een toestel schoonmaakt er gemiddeld voor de helft aan bacteriën achterblijft? Een schoonmaakmedewerker maakt het verschil.”

Waar veel mensen samenkomen is hygiëne belangrijk. Dit geldt in het bijzonder voor sportscholen, sporthallen en andere sportaccommodaties. Waar men in beweging is, is een goed schoongemaakte ruimte van belang voor uw organisatie. Denk eens aan een sport toestel dat niet dagelijks wordt schoongemaakt? Onwenselijk voor de bezoekers en dus ook voor u. Denk eens aan alle onzichtbare transpiratie die zich door de club heeft verspreid. Druppels op de vloer, apparaten, deurklinken, gewichten. Als er vluchtig en ‘’even snel’’ wordt schoongemaakt is dit niet voldoende.      

Met gespecialiseerde vloerreiniging, grondige sanitair reiniging, algemene schoonmaakdiensten en een flexibele inzetbaarheid zijn de schoonmaakdiensten van Royal Cleaning optimaal afgestemd op de schoonmaakbehoeften zoals die gelden binnen sportaccommodaties. Uiteraard wordt gewerkt met de juiste, veilige producten en werken onze medewerkers volgens alle geldende branche gerelateerde milieueisen. Service staat bij Royal Cleaning hoog in het vaandel. U kunt van ons nét dat stapje extra verwachten. Wij geloven in flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

Schoonmaakwerkzaamheden voor sportaccommodaties:

Naast deze werkzaamheden zijn er nog veel meer andere specialistische schoonmaakwerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Wij leveren maatwerk en passen onze werkzaamheden aan op uw wensen en behoeften. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren