NEN Certificaat

27 februari 2021

Door slijtage, beschadiging of veroudering kan de kwaliteit en veiligheid van elektrische apparaten achteruitgaan. Hierdoor kunnen onveilige situaties ontstaan bij personen en hun omgeving. Een kabelbreuk kan leiden tot een stroomstoot of zelf in erge gevallen tot brand. 

Op het gebied van elektrische veiligheid en in het kader van de ARBO wetgeving is het de taak van de werkgever om er voor te zorgen dat elektrisch gereedschap, machines en apparaten veilig te gebruiken zijn.
Dit kan gerealiseerd worden door middel van de keuring NEN 3140.

Door het laten keuren van onze elektrische apparaten kunnen wij aantonen dat wij "veilige" apparaten beschikbaar stellen aan onze werknemers.
Keuringen en inspecties van elektrische gereedschappen, machines en apparatuur worden door opgeleide keurmeesters uitgevoerd volgens de NEN 3140 norm.

Royal Cleaning heeft een vaste opgeleide keurmeester: Tim. Hij zorgt er voor dat alle apparaten waar Royal Cleaning gebruik van maakt, aan de wettelijke eisen voldoen.

De NEN 3140 keuringen dienen eenmaal per jaar uitgevoerd te worden. Dit kan uitgevoerd worden op locatie. Wanneer de apparaten goedgekeurd zijn krijgen deze een sticker met daarop de datum tot wanneer de keuring geldt.

Na inspectie krijgen de apparaten een NEN-certificaat. Dit certificaat is een officieel document, waarop alle relevante gegevens over het geteste apparaat staan. Daarnaast ontvangt de eigenaar een officieel keuringsrapport. Op het keuringsrapport staan in detail de specifieke eigenschappen van het apparaat.

Ander nieuws

Royal Cleaning introduceert haar eigen glasreiniger

11 maart 2021

Schoonmaken is zeer persoonlijk, daarom werkt Royal Cleaning met haar eigen glasreiniger.

Lees verder

Vaccinatie voor schoonmaakpersoneel werkzaam in de zorg

21 mei 2021

Schoonmakend Nederland heeft de oproep gedaan om ook het schoonmaakpersoneel in de zorg niet te vergeten bij het geven van voorrang bij het toedienen van het coronavaccin.

Lees verder

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren