Wat fijn dat je er bent!

07 mei 2021

Binnen de zorginstellingen waar wij werkzaam zijn, is het een veel gehoorde uitspraak. Een uitspraak die bij de medewerkers van Royal Cleaning een gevoel van waardering achter laat.

Het dagelijkse schoonmaak onderhoud dat gebeurt op de verschillende afdelingen van deze zorginstellingen, wordt uitgevoerd door vaste medewerkers van Royal Cleaning. Dit zorgt ervoor dat de cliënten de medewerkers goed leren kennen. Voor de cliënten betekent het niet alleen dat de kamer netjes schoongemaakt wordt, maar dat er ook een momentje is voor een ‘praatje’.

Ook in kantoorpanden en bij particulieren kiezen wij ervoor dat de schoonmaker zichtbaar is, door te werken wanneer de klant aanwezig is. Dit helpt mee aan goede communicatie tussen de klant en de medewerker.

Deze sociale betrokkenheid staat centraal bij Royal Cleaning. Het is net dat stukje extra dat wij graag meebrengen in ons werk en waardoor mensen ons graag over de vloer laten (blijven) komen.

Andere blogs

Desinfectie hand en contactpunten

15 februari 2021

Met de komst van het coronavirus in ons land nemen ook de hygiënevoorschriften en adviezen toe.

Lees verder

ONDERZOEK: 95% VAN THUISWERKPLEKKEN IS VIES

08 april 2021

Uit recent onderzoek blijkt dat de thuiswerkplek een bron van bacteriën is.

Lees verder

Bouwoplevering, verbouwing, renovatie? Wij regelen het!

28 mei 2021

Ook voor de schoonmaak na het verbouwen van uw huis of bedrijfspand is Royal Cleaning de betrouwbare schoonmaakpartner voor deze klus.

Lees verder

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren