SAMENWERKING ROYAL CLEANING EN DE GROENE AFSLAG

24 februari 2021

Een goed alternatief voor het ontslag van horecamedewerkers is om medewerkers tijdelijk aan zorginstellingen of andere branches die personeelstekorten ervaren uit te lenen.

De dreigende uitstroom van vakkrachten uit de horeca is zorgwekkend, omdat het vertragend zal werken op het tempo waarmee de horeca zich kan herstellen. Het is van vitaal belang dat de horeca zich nu moet inspannen om de uitstromende mensen het perspectief te geven om terug te kunnen keren. De horecamedewerkers zijn straks weer keihard nodig voor een gezonde horecasector én voor een gezonde economie.

Daarom biedt Royal Cleaning een samenwerkingsverband aan met de horeca. Dit heeft zij reeds gedaan met de Groene Afslag in Laren. De leukste inspiratielocatie van het land, waar je met een groen humeur naar buiten rolt en als je komt vergaderen comfortabel uit je comfortzone gehaald wordt.

Een aantal medewerkers wilden de handen uit de mouwen steken in de branche waar het op het moment het hardste nodig is. Zij dragen op dit moment hun steentje bij omdat zij de zorg een warm hart toedragen. Deze samenwerking heeft voor velen voordelen. De zorg is enorm geholpen, de medewerkers van de Groene Afslag zitten niet thuis en Royal Cleaning is blij met alle extra handen, zo kan zij extra diensten aanbieden in de sector die het hards getroffen wordt door COVID, de Zorg.

Ander nieuws

NEN Certificaat

27 februari 2021

Door slijtage, beschadiging of veroudering kan de kwaliteit en veiligheid van elektrische apparaten achteruitgaan. Hierdoor kunnen onveilige situaties ontstaan bij personen en hun omgeving. Een kabelbreuk kan leiden tot een stroomstoot of zelf in erge gevallen tot brand. 

Lees verder

Royal Cleaning introduceert haar eigen glasreiniger

11 maart 2021

Schoonmaken is zeer persoonlijk, daarom werkt Royal Cleaning met haar eigen glasreiniger.

Lees verder

Vaccinatie voor schoonmaakpersoneel werkzaam in de zorg

21 mei 2021

Schoonmakend Nederland heeft de oproep gedaan om ook het schoonmaakpersoneel in de zorg niet te vergeten bij het geven van voorrang bij het toedienen van het coronavaccin.

Lees verder

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren