Alle posts

Bekijk alleen: Blogs     Nieuws     Tips

Je huis schoonmaken is een workout

27 oktober 2023

Dit is toch belangrijk om te weten. Hoe vervelend ook, je kunt schoonmaken en opruimen nu combineren met sporten. Twee vliegen in 1 klap!

Lees verder

Een blinkende badkamer

27 oktober 2023

Altijd een schone badkamer met de onderstaande tips! 

Lees verder

Je huis heeft ook lucht nodig

20 oktober 2023

Om een goed verlucht huis te hebben, moet je regelmatig je raam of deur openzetten. Vooral als je iets doet waarbij vocht vrijkomt, zoals poetsen. Of als je een douche neemt, de was droogt, kookt ... Want dan is de concentratie schadelijke stoffen veel hoger. Woon jij aan een baan met veel verkeer en denk je dus dat deze tip niet voor jou is? Dat is ie wél. Want – en dat lijkt bizar – de lucht binnen is vaak vuiler dan buiten. Als je weet dat de meeste mensen méér dan 85% van hun tijd binnen doorbrengen, dan weet je ook hoe belangrijk het is om dat raam geregeld open te gooien. Probeer je raam open te zetten buiten de spitsuren als je in een drukke straat woont. En de energiekost in de herfst en winter? Die beperk je door je verwarming iets lager te zetten.

Lees verder

Voor iedere vloer een andere aanpak

13 oktober 2023

Voor alle vloeren geldt: regelmatig stofzuigen. Zand en vuil hebben een schurende werking op de vloer, zeker als je binnen met schoenen aan rondloopt. Toch heeft elke soort vloer weer zijn eigen do’s en don’ts. 

Lees verder

Streeploos ramen wassen

13 oktober 2023

Het geheim van streeploos schone ruiten? Gebruik een prop papier en een goede trekker. Het rubber slijt en droogt uit, net als bij de ruitenwissers van een auto, dus koop eens per jaar een nieuwe. Zo ga je te werk:

Lees verder

Waarom een gezonde leefomgeving zo belangrijk is

13 oktober 2023

  Een fijne leefomgeving zorgt niet alleen voor meer levensgeluk, uit onderzoek blijkt zelfs dat het super belangrijk is voor onze gezondheid. Daarom is het goed om je regelmatig af te vragen of je tevreden bent met je werk- en leefomgeving en wat er nog te verbeteren valt. 

Lees verder

Grote schoonmaakbeurt voor je auto op de planning?

28 juli 2021

Het wassen van de auto is een taak waar weinig mensen om staan te springen. Wil je weten waar je op moet letten?

Lees verder

Clean Desk!

13 juli 2021

Wat is een Clean Desk Policy? Eigenlijk is dit heel simpel: er ligt zo min mogelijk op je bureau als je (niet) aan het werk bent.

Lees verder

Kauwgom verwijderen doe je zo!

25 juni 2021

Plakkerige kauwgom verwijderen is niet leuk. Zonder juiste aanpak en middelen lukt het vaak ook niet goed. Wij hebben een paar tips voor je.

Lees verder

Vakantieplanning

21 juni 2021

Tijdens de vakantieperiode kan korte extra ondersteuning in de facilitaire diensten wenselijk zijn. Royal Cleaning staat voor u klaar!

Lees verder

Vakbekwame medewerkers

11 juni 2021

Royal Cleaning biedt haar medewerkers regelmatig opleidingen aan zodat haar medewerkers op de hoogte blijven van nieuwe schoonmaakontwikkelingen en schoonmaaktechnieken.

Lees verder

5 makkelijke tips voor het bestrijden van spinnen in huis

04 juni 2021

Ken je dat? Lig je in bed, loopt er een spin over het plafond. Toch maar je bed uit om hem op te zuigen. Wij geven 5 makkelijke tips voor het bestrijden van spinnen.

Lees verder

Bouwoplevering, verbouwing, renovatie? Wij regelen het!

28 mei 2021

Ook voor de schoonmaak na het verbouwen van uw huis of bedrijfspand is Royal Cleaning de betrouwbare schoonmaakpartner voor deze klus.

Lees verder

5 hygiëne tips voor scholen.

14 mei 2021

Kinderen tussen de 1 en 15 jaar oud kennen een hoog ziekteverzuim (CBS, 2019). De voornaamste reden hiervan zijn onhygiënische zeepvoorzieningen, het gebruik van katoenen handdoeken en/of onvoldoende voorlichting van hygiëne bij kinderen.

Lees verder

Toiletten schoonmaken is leuk!

21 april 2021

Royal Cleaning zorgt dat toiletten schoonmaken leuk en makkelijk wordt, wij geven je dé tips!

Lees verder

ONDERZOEK: 95% VAN THUISWERKPLEKKEN IS VIES

08 april 2021

Uit recent onderzoek blijkt dat de thuiswerkplek een bron van bacteriën is.

Lees verder

Desinfectie hand en contactpunten

15 februari 2021

Met de komst van het coronavirus in ons land nemen ook de hygiënevoorschriften en adviezen toe.

Lees verder

Social media

Volg ons op Social Media voor actuele informatie.

Contact

Vragen? Of wil je graag een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Deze site gebruikt cookies

Accepteren